Miért liofilizáljon?
naptar

akár 25 évig is eláll

huto

nem igényel hűtést

szinek

megtartja színét

levelke

az ízélmény megmarad

lakat

nem veszít tápértékéből

Őrizze meg a kedvenc ételeit!

 

Vásároljon és tartósítson adalékanyagoktól mentes ételeket!

Spóroljon! Őrizze meg egy leértékelt termék szavatosságát!

Halmozza fel a termelői piacon vásárolt friss élelmiszereit!

Csökkentse az élelmiszerpazarlást!

Egy átlagos 4 tagú magyar családnál a megvásárolt étel 40%-a szemétben végzi. Ez fejenként éves szinten kb 68 kg étel kidobását jelenti.

Tartósítsa készételeit mielőtt tönkremennek!

40%
Mit érdemes liofilizálni?

húsokat

gyümölcsöket

zöldségeket

desszerteket

készételeket

Hogyan is működik a fagyasztva szárítás valójában?

Friss vagy már megfőzött ételeket helyeznek a készülékbe, ami – 45 °C-ra hűti őket.

Miután az étel már megfagyott a gép vákuumot hoz létre, minek hatására az étel nedvességtartalma gáz formájában távozik.

Az egész folyamat 24-36 óra alatt zajlik le.

Az így elkészült fagyasztva szárított étel pára- és oxigénbiztos csomagolásba kerül a frissesség megőrzésének érdekében. Amint vizet adunk a termékhez, az visszanyeri eredeti külsejét és ízét.